Anlık Bildirim

iPhone 8'in renk seçenekleri ortaya çıktı: Bakır, Parlak Siyah ve İnci

Apple'ın önümüzdeki ay tanıtılması beklenen iPhone 8 modeliyle birlikte sunacağı renk seçenekleri internete sızdırılmış durumda. İşte bakır, parlak siyah ve inci renklerine sahip iPhone 8 modelleri...
iPhone 8 ile ilgili neredeyse tüm ayrıntılar gün yüzüne çıkmışken hala aydınlatılmayı bekleyen bazı detaylar var. Bugün internete düşen bir sızıntının, Apple'ın 10. yıla özel olarak hazırladığı cihazın renk seçeneklerini ortaya çıkardığı iddia ediliyor.
Sızdırılan fotoğraf bakır, parlak siyah ve inci olarak adlandırılan renklere sahip üç farklı iPhone 8 modelini ortaya koymuş durumda. Görüntünün kalitesi yakından incelememize ve detayları görmemize pek müsade etmiyor.

Apple yeni renk konusunda cimri

Apple'ı iPhone serisine yeni renkler kazandırmaya ikna etmek zor oldu. Örneğin iPhone 7 serisinin yeni bir koyu mavi (deep blue) renk seçeneğiyle geleceği söyleniyordu ancak konuya yakın kaynaklar şirketin son dakikada bu versiyonu iptal ettiğini söyledi.
Bu kararla ilgili ayrıntılar sır olarak kalırken iPhone 7 simsiyah (Jet Black) ve mat siyah olmak üzere iki yeni renk seçeneğiyle geldi ancak koyu mavi varyantı yoktu.
Öte yandan iPhone 8'in beyaz versiyonun da çıkabileceği yönünde raporlar var. Bu özellikle Apple Watch'un beyaz bir varyantının satılması nedeniyle mantıklı görünüyor. Her ne olursa olsun tüm gerçekleri iPhone 8'in resmi olarak tanıtılacağı önümüzdeki ay öğrenebileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15988 kez okundu.
31 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim