Anlık Bildirim

iPhone SE 2 (iPhone X mini) bu yıl gelmiyor

Forbes'in yeni raporu Apple'ın bu yıl iPhone SE 2 veya diğer bir adıyla iPhone X mini modelini çıkarmayacağını ortaya koydu. Kılıf üreticisi Olixar kaynaklı istihbaratın detayları haberimizde.
iPhone SE modelinin devamını bekleyenler arasındaysanız yeni gelişmeler sizi muhtemelen hayal kırıklığına uğratacak. Forbes'in haberine göre kılıf üreticisi Olixar bu yıl iPhone SE 2 için herhangi bir aksesuar üretmeyecek. Daha önceki raporlarda Apple'ın bu yıl iPhone X mini olarak da anılan küçük bir telefon çıkaracağı belirtiliyordu.
Forbes'e göre Apple, 2018 için sadece büyük boyutlu iPhone modellerine odaklanacak. Söz konusu modellerin, Cupertino merkezli teknoloji devi tarafından piyasaya sürülen en büyük iPhone varyantları olması bekleniyor. Bunlar şu anda sadece söylenti olsa da Olixar zaten bildirilen boyut ve ebatlara göre kılıf ve aksesuar hazırlama çalışmalarına başlamış durumda.

iPhone SE ile aynı boyutta ancak daha büyük ekranlı olacak

Önceki raporlar iPhone SE 2'nin orijinal iPhone SE'den daha büyük olmayacağını, ancak yeni tasarım diliyle geleceğini öne sürmüştü. Akıllı telefon çerçevesiz ekran ve çentikli tasarımı sayesinde önceki modelle aynı boyutlarda olmasına rağmen nispeten daha büyük bir ekran sunabilecek. Ancak son haberlere bakılırsa Apple en azından bu yıl iPhone SE 2 modelini piyasaya sürmeyi planlamıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9920 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim