Anlık Bildirim

Teknoloji dünyası Apple’ın sonbahar aylarında duyuracağı yeni iPhone modellerine odaklanmış durumda. Bununla birlikte firmanın küçük bir sürprizi daha olabilir. iPhone SE 2017 modeli kendini göstermeye başladı.

Tasarım değişiyor

Apple’ın geçen yıl 4 inç ekranlara olan talebi göz önüne alarak piyasaya sürdüğü iPhone SE modeli beklentileri karşılayacak satışlar yaptı. Birinci yılını geride bırakmasının ardından bir devam modeli olup olmayacağı merak ediliyordu. Sızdırılan görseller devam modelinin yeni bir tasarımla geleceğini gösteriyor.

Geçen yıl alüminyum alaşımlı gövdeye sahip olan iPhone SE modelinin devamı bu yıl metal çerçeve ve cam kaplama tasarımına geçiş yapıyor. Ayrıca ekran Apple Watch Sport modelinde gördüğümüz Ion-X cam kaplama ile çizilmelere karşı dayanıklı hale geliyor.

Arka kamera ve flaşın dikey olarak sıralandığı iPhone SE 2017 hakkında bilinenler bu kadar. Donanım konusunda henüz bir gelişme olmasa da Apple A10 yonga seti ve 2GB RAM şaşırtıcı olmayacaktır. iPhone SE 2017 modelinin WWDC 2017 konferansında resmiyete kavuşması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13165 kez okundu.
28 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone se ve iphone se 2017
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim