Anlık Bildirim

iPhone SE 2'nin görüntülendiği bir video ortaya çıktı

Çin'deki bir sosyal medya sitesinde, Apple'ın merakla beklenen yeni telefonu iPhone SE 2'nin yer aldığı iddia edilen bir video paylaşıldı. Görünüşe bakılırsa sızıntıların bir kısmı gerçeği yansıtmıyor
Apple'ın ikinci nesil iPhone SE modeli ile ilgili sızıntılar durmak bilmiyor. Henüz Apple tarafından ne zaman çıkacağına dair resmi bir açıklama yapılmasa da, iPhone SE 2, her haberinin merakla takip edildiği bir model diyebiliriz. Bugün Çin'deki bir sosyal medya platformunda yayınlanan videoda, iPhone SE 2 olduğu iddia edilen bir akıllı telefon yer alıyor.

iPhone SE 2 videosu cihaz hakkında az çok bilgi veriyor

Görüntülerden ve cihazın tasarımından anladığımız kadarı ile bu iddianın gerçek olma ihtimali oldukça muhtemel. 16 saniye süren videoda, iPhone SE 2 hakkında az çok bilgi sahibi olabiliyoruz. Öncelikle cihazın arka kısmının cam olması, akıllı telefonun kablosuz şarj özelliği ile geleceğine işaret ediyor. Bu da cihazı bekleyen kullanıcıları oldukça sevindirecek bir gelişme.
Cihazın alt kısmına baktığımızda ise kulaklık girişinin olmayacağı söylentilerinin çürüdüğünü görüyoruz. Zira videodaki cihazın alt kısmında 3.5 mm kulaklık girişi yer alıyor. Önceki iPhone SE modeli ile aynı kompakt tasarımı koruyan iPhone SE 2'nin, iPhone 7 serisine güç veren A10 işlemci de dahil olmak üzere daha güçlü bileşenlerle donatılacağı da gelen haberler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8074 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim