Anlık Bildirim

iPhone X fiyatında indirim olabilir

Gelecek yıla ait iPhone X satış tahminlerinin düşmeye başlaması Apple’ı hamle yapmaya zorluyor. Yakın zamanda iPhone X ve iPhone 8 serisinde indirim yapılabilir.

İlk piyasaya çıktığında büyük ilgi gören ve Kara Cuma haftasının da etkisiyle önemli satışlar yapan iPhone X fırtınası dinmiş görünüyor. Apple gelecek yıl ilk çeyrek için siparişleri azaltırken bir fiyat indirimi de gelebilir.

İndirim geliyor

Firmaya yakın kaynaklar gelecek yılın başlarında 999$’lık iPhone X için bir fiyat indirimi planlandığını belirtiyor. Bunun ne kadar olacağı net değil ancak düşen satışları yükseltmek için cazip bir oranda yapılacağı tahmin ediliyor. Ayrıca iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri için de bir indirimin gelebileceği ifade ediliyor.

Zaten yılın son çeyreği itibariyle önemli miktarda iPhone X satıldı. Siz de iPhone X sahibi olmak isterseniz gittigidiyor.com/apple-iphone-x linkinden ürünü inceleyip satın alabilirsiniz. Bunun yanında iPhone 8 satışları da var. Bu sayede firmanın son çeyrekte 90 milyon iPhone satışı ve 80 milyar dolar da kar edeceği ön görülüyor. Firma tarihinde elde edilen en yüksek rakamlar son çeyrekte gerçekleşecek.

Yani Apple zaten istediği faaliyet karını ilk 3 aylık dönemde elde etmiş oldu. Bu bakımdan gelecek yıl için yapılacak fiyat indirimleri firmayı çok etkilemeyecektir. Hali hazırda bileşen üretimlerinin daha dengelenmesi ve maliyetlerin azaltılması ile Apple işçilik masraflarını da buna paralel aşağı çekebilir. Yani her halükârda Apple’ın bu indirimden etkilenmeyeceği aşikar.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11384 kez okundu.
35 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone x, iphone x price cut ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim