Anlık Bildirim

iPhone X'lar sipariş veren müşterilere beklenenden erken gönderilecek

Yayınlanan yeni bir rapora göre iPhone X siparişi veren müşteriler akıllı telefona beklenenden daha erken kavuşacak. Gönderim tarihleri bazı ülkeler için iyileştirilmiş durumda.
iPhone X gönderim tarihleri İngiltere, Avustralya, Japonya, Çin gibi dünyanın bir çok ülkesinde daha erkene çekilmiş gibi görünüyor. MacRumors tarafından yayınlana rapora göre Avrupa, Asya Pasifik ve Ortadoğu'daki ülkeler için daha önce 5 ila 6 hafta olarak açıklanan tahmini gönderim tarihi, 3 ila 4 hafta arasında gönderilecek şekilde değişmiş durumda.
Bahsi geçen ülkelerde bugün sipariş veren müşteriler Aralık ayının başlarında iPhone X'u ellerine alıp kullanabilecekler. Sipariş vermiş olanlar ise teslimat tarihinin daha erkene çekildiğini görmeye başlamış durumda. Satın alan birçok kişi iPhone X için tahmini gönderim süresinin kısaldığını söylüyor.
Yeni gönderim tarihleri, ön siparişlerin satılmasının ardından gördüğümüz 5 ila 6 haftalık tahmini gönderim süresinde bir iyileştirme olduğunu ortaya koymuş durumda. Ancak bu değişikliğin henüz Kuzey Amerika'yı kapsamadığını belirtelim. ABD'de hala gönderimler için 5 ila 6 haftalık süre geçerli ancak bu iyileştirmenin yakında diğer ülkeler için de geçerli olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim