Anlık Bildirim

iPhone destekli bir mikroskop modeli daha Kickstarter'da destek arıyor: The MicrobeScope

Dün Thomas Larson tarafından hazırlanan dünyanın profesyonel mikroskop benzeri büyütme verebilen ilk lens modeline destek aramaya başlayan Kickstarter, bu sefer 4D Optical'ın elinden çıkan iPhone uyumlu yeni "The MicrobeScope" isimli mikroskop modeline ev sahipliği yapıyor.
Thomas Larson'un Micro Phone Lens 150x'inin aksine bağımsız olarak çalışma gösterebilen bir mikroskop modeli olan The MicrobeScope, üzerinde yer alan optik ile 800 kat büyütme yapabiliyor ve AAA pilden güç alan dahili ışık kaynağıyla etkili sonuçlar ortaya koyabiliyor. Esas farkını iPhone modellerini üzerinde taşıyabiliyor olmasıyla koyan ürün, telefonlar üzerinden yapılan dijital yakınlaşma ile 2000 kat büyütme düzeyine ulaşabiliyor ve özellikle iPhone 5S'in yavaş çekim video özelliğiyle ilginç sonuçlar sağlayabiliyor. Fotoğraftan öte video çekimleri düşünülerek geliştirilen The MicrobeScope, bu videolara cihazların mikrofonundan ses kaydı ekleyerek ciddi bilimsel kayıtlar oluşturabiliyor, portatif gövdesiyle her noktaya götürülebiliyor ve çocuklar tarafından kullanılabilecek kadar kolay bir yapıyla geliyor.
Kistarter üzerinde koyduğu 10,000$ hedefin 4,924$'lık kısmını toplamayı başaran The MicrobeScope, bitimine 29 gün kala yapılacak en az 115$ (ABD dışı 18$ kargo) bağış ile 2014 Mayıs ayında elde edilebiliyor. Ürün hakkında hazırlanan tanıtım videosunu direkt olarak aşağıda izleyebilir, resmi sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
iPhone destekli bir mikroskop modeli daha Kickstarter'da destek arıyor: The MicrobeScope

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim