Anlık Bildirim

iTunes sosyal medya hesaplarındaki tüm gönderiler silindi

Yarın başlayacak olan WWDC 2019’un en büyük duyurularından biri iTunes’un emekli edilmesi olacak. iTunes sosyal medya hesaplarındaki gönderilerin silinmesi bunu doğrular nitelikte.
iTunes sosyal medya hesapları temizlendi Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz gün, WWDC 2019 etkinliğinde iTunes’un emekli edileceğine dair haberi sizlere aktarmıştık. Bugün ise bu haberi doğrular nitelikte bir olay gerçekleşti. iTunes’un sosyal medya hesaplarındaki tüm gönderiler silindi. Facebook ve Instagram hesabına girenler boş sayfalarla karşılaşıyorlar.

Beğeniler Apple TV’ye aktarıldı

iTunes’un Facebook hesabını bu bağlantıdan, Instagram hesabını ise bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz. Fark edebileceğiniz üzere Facebook sayfasındaki beğeni ve Instagram hesabındaki takipçi sayısı da düşmüş gözüküyor. Apple, iTunes sosyal medya hesaplarını görünen o ki Apple TV’ye aktarmış.

Şu an Apple TV’nin Facebook sayfasına girdiğinizde 30 milyona yakın beğeni ve 29 Nisan 2009 oluşturulma tarihini görebiliyorsunuz. Bu veriler iTunes’a aitti. Hatta Apple TV sayfasının hakkında kısmındaki www.itunes.com yazısı bile hala değiştirilmemiş. Aynı şekilde iTunes Instagram hesabının hakkında kısmında da Apple TV’ye yönlendirme görülüyor.

iTunes sosyal medya hesapları temizlendi Tam Boyutta Gör

Kısacası sosyal medya hesaplarındaki bu değişim iTunes’un emekliye ayrılacağı duyumlarını kesinleştirmiş oldu. Apple Music, Apple TV vb. yeni servisler iTunes’un işlevlerini elinden aldı. 20 yıllık geçmişi olan iTunes’a veda edilmesi, daha önce belirttiğimiz gibi WWDC 2019’un en büyük olaylarından biri olacak. Şimdilik iTunes Twitter hesabında herhangi bir değişim görülmüyor. Ancak yakın zamanda Twitter tarafında da değişimler olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14373 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple music, mac ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim