Anlık Bildirim

Apple WWDC 2019 etkinliğinde iTunes'u emekli edecek

Teknoloji devi Apple'ın 3-7 Haziran tarihleri arasında düzenleyeceği yıllık Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda, uzunca bir süredir kullanımda olan iTunes'u sonlandıracağı belirtiliyor.
iTunes, Apple ile oldukça eşanlamlı hale gelmiş ve bu yazılım müzik, video, kitap satın almak, iOS cihazları senkronize etmek ve daha birçok işlemi yapmak için kullanılmıştı. Eklenen yeni özellikler nedeniyle sürekli şişirilen ve kullanımı gittikçe zorlaşan iTunes için artık yolun sonu göründü.

Yaklaşık 20 yıldır kullanılıyordu

Bloomberg'in yeni bir raporuna göre Apple WWDC 2019 etkinliğinde iTunes'u emekli ettiğini duyuracak. Bu söylenti ilk kez çıkmış değil. Zira daha önce 9to5Mac sitesinde paylaşılan ekran görüntülerinde, Apple'ın müzik ve TV şovları için ayrı ve bağımsız uygulamalar geliştirdiği ortaya çıkmıştı. Bu durum sonucunda da iTunes'un kapatılacağı dillendiriliyordu.
Neredeyse 20 yıldır kullanılan iTunes'un, gittikçe ağırlaşan yapısı ve alternatifleri nedeniyle son yıllarda kullanıcı sayısında da önemli bir düşüş yaşanmıştı. Ancak bir kısım kullanıcı da her şeyin aynı çatı altında olması nedeniyle iTunes'u tercih ediyordu. Görünen o ki Apple çoğunluğun sesine kulak vermiş durumda ve iTunes'un yerini alacak yeni yazılımları piyasaya sürmeye hazırlanıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12557 kez okundu.
28 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iTunes ve
2 etiket daha wwdc 2019 iOS
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim