Anlık Bildirim

İddia : Google akıllı saat projesi üzerinde çalışıyor

İddia : Google akıllı saat projesi üzerinde çalışıyor

Project Glass adında geçen yıl ilgi çeken yeni giyilebilir gözlük projesi bulunan ve Google X adı verilen laboratuvarlarda geleceğe yönelik projeler ürettiği belirtilen Google, farklı bir alana dikkatini vermiş olabilir.

Firmaya yakın kaynakların iddiasına göre Google aktif bir şekilde kendi akıllı gözlüğünü geliştirmek için planlar yapıyor. Planları ise özellikle cihazın nasıl pazarlanacağı konusuna odaklanıyor.

İddiaları destekleyen ise Google'ın Ekim ayında aldığı bir patent. Bu patent bir akıllı saat ile ilgili ve yukarı katlanır bir ekranı olan bu saatle talimat verebilme, eposta görüntüleyebilme ve ürün bilgileri elde etme gibi işlemler yapılabiliyor.

Ayrıca akıllı saat trendi bu yılı etkileyecek en önemli trendlerden birisi. Kickstarter üzerinde rekor kıran Pebble, I'm Watch, Cookoo gibi örnekler ve Apple'ın Bluetooth uyumlu akıllı saat hazırladığı iddiaları buna örnek olarak verilebilir. Bazı analiz uzmanları gelecekte akıllı telefonların yerini bu saatlerin alacağını ifade ediyor.

Google'ın akıllı gözlük projesini düşününce akıllı saat fikrinin gerçeğe çok yakın olabileceği kanısı uyanıyor. Firma bu trendi en iyi benimseyen firmalardan birisi olacaktır. Zira Android işletim sistemi bu tarz ürünler için biçilmiş kaftan gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
844 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, Google Glass
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim