Anlık Bildirim

Samsung'un iki cihazı için yolun sonu: Android 14'e güncellenmeyecek

Samsung, geçtiğimiz günlerde Galaxy S20 ve Galaxy Note 20 serisinin de bulunduğu bazı telefonların Android 14 tabanlı One UI 6'ya güncelleneceğini açıklamıştı. Ancak, bu gerçekleşmeyecek.
samsung s20 & galaxy note 20 android 14 almayacak Tam Boyutta Gör
Samsung, web sitesinde One UI 6 ile ilgili makalede Galaxy S20 ve Galaxy Note 20 modellerine yer vermiş olsa da bu cihazlar bazı Galaxy Enhance-X özelliklerini alacak.

One UI 6 ve üzeri sürümü çalıştıran cihazlarda Galaxy Enhance-X özelliklerinin kullanılabilir olacağı açıklansa da bu gerçekleşmeyecek çünkü Android 14 ile uyumlu cihazların listesi sonradan güncellendi ve bu iki model kaldırıldı.

Samsung, Galaxy S20 ve Galaxy Note 20’yi 2020’de piyasaya sürdüğünde üç büyük Android işletim sistemi güncellemesi sunacağının sözünü vermişti. Bu cihazlar Android 10 ile geldi ve Android 11, Android 12 ve Android 13’e güncellendi. Samsung, daha sonra yazılım güncelleme desteğini Galaxy S21 serisi için dört yıl Android işletim sistemi güncellemelerini kapsayacak şekilde genişletti ancak buna Galaxy Note 20 ve Galaxy S20 dahil edilmedi.

Samsung, yakın zamanda yapay zeka tabanlı kamera geliştirmelerine odaklanan One UI 6 hakkında detayları açıkladı. Bunlar arasında yeni Enhance-X uygulaması, nesneleri arka planlardan ayırmak için geliştirilmiş yapay zeka görüntü kırpma ve yüksek çözünürlüklü fotoğraflara geçiş gibi kamera arayüzünde yapılan ayarlamalar ve dahili fotoğraf düzenleyicide yapılan geliştirmeler yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
77755 kez okundu.
15 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Samsung Galaxy Note 20 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim