Anlık Bildirim

İkinci nesil HomePod ve AirPods özellikleriyle büyüleyecek!

Ortaya çıkan yeni raporlar, ikinci nesil AirPods ve HomePod hakkında yeni detayları gün yüzüne çıkardı. Bakalım yeni nesil AirPods ve HomePod bizlere neler vaat ediyor? İşte özellikleri:

İkinci nesil HomePod ve AirPods özellikleri Tam Boyutta Gör

Apple'ın rakipsiz olarak niteleyebileceğimiz ve tamamen kablosuz müzik deneyimi sunan AirPods kablosuz kulakları, çıktığı günden bu yana milyonlarca satış adedine ulaştı. Samsung, Sony ve müzik alanında uzmanlaşmış üreticiler, AirPods'a rakip çeşitli ürünler sunsa da AirPods'un başarısını gölgeleyemedi. Lakin HomePod için aynısı söylemek güç zira,Siri’nin Google Home ve Amazon Echo gibi rakip akıllı hoparlörlere kıyasla daha sınırlı kabiliyete sahip olması bir hayli eleştirildi. Ayrıca HomePod'un ses kalitesi de beklenen performansı sergileyemedi. Hal böyle olunca HomePod beklenen ilgiyi görmedi.

İkinci nesil HomePod ve AirPods adeta şov yapacak!

Bloomberg'in Şubat ayında ortaya koyduğu bilgiler, yeni nesil AirPods'un suya karşı dirençli olacağını göstermişti. Ayrıca ikinci nesil AirPods'larda W1 çipsetinin de yerini W2 yonga setine bırakacağı tahmin ediliyor. Mark Gurman ve Debby Wu'nun paylaştığı yeni raporlar ise yeni AirPods'ların gürültü engelleme özelliğiyle birlikte daha uzun kablosuz mesafe sunacağını söylüyor. Bu bağlamda yeni nesil AirPods'larda Bluetooth 4.2 teknolojisinin yerini Bluetooth 5.0 teknolojisine bırakacağını söylemek yanlış olmaz zira Bluetooth 5, Bluetooth 4.2 teknolojisine kıyasla 4 kat daha fazla menzil sunuyor. 

Buna ek olarak "Hey Siri!" özelliğine kavuşacak yeni AirPods'un Eylül ayında düzenlenecek etkinlikte 2018 model iPhone'lar ile birlikte tanıtılması beklenirken, 2019 yılı itibariyle de piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor. 159 dolar fiyat etiketine sahip mevcut modelden daha pahalı olacağı konuşulan ikinci nesil AirPods'un stüdyo kalitesinde ses deneyimi sunması beklenirken, daha önce Honor Clear isimli kulaklıkta tanık olduğumuz kalp atış hızı ve biyometrik sensörlere de ev sahipliği yapacağı konuşuluyor. 

 

Yeni nesil AirPods'un yanı sıra Apple markalı kulak üstü bir kulaklık için çalıştığı bildirilen Cupertino merkezli şirketin bu kulaklıklar için olduğu pahalı bir fiyat etiketi biçeceği söyleniyor. Üst seviye bir deneyim sunacak kulak üstü kulaklıkta üstün ses teknolojilerine ve aktif gürültü engelleyicisine yer verileceği iddia ediliyor.     

Raporlarda yeni nesil HomePod için de çeşitli bilgilere yer veriliyor. Yeni HomePod'un daha gelişmiş ses deneyimi sunacağını belirten kaynaklar, HomePod için de stüdyo kalitesinde ses deneyiminden söz ediyor. 

Ayrıca HomePod'u piyasaya sürmekte geç kalan Apple'ın yeni AirPods ve HomePod'un üretim verimini artırmak adına Inventec yerine Foxconn ile el sıkışabileceği de gelen bilgiler arasında. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim