Anlık Bildirim

İlk nesil Galaxy A5 cihazları için Marshmallow güncellemesi başladı

Samsung'dan birinci nesil Galaxy A5 kullanıcılarına sevindirici haber geldi. Galaxy A5 cihazları için Android 6.0.1 Marhsmallow güncellemesi dağıtılmaya başladı.
Samsung 2014 yılı sonunda piyasaya sürdüğü orta seviye modeli Galaxy A5 için Marshmallow güncellemesini yayınladı. Model ilk olarak Android 4.4 KitKat sürümü ile piyasaya sürülmüş sonrasında Lollipop güncellemesini almıştı. Şu anda Avrupa ve Güney Afrika'da dağıtılan yeni güncelleme telefonu Android 6.0.1 sürümüne yükseltiyor.
Marshmallow'un getirdiği Doze, Google Now on Tap ve yeniden düzenlenen uygulama izinleri gibi güzel yeniliklerin yanında güncelleme en yeni Android güvenlik yamalarını da beraberinde getiriyor.
Modelin çıkış tarihi ve cihazların 2 yıl güncelleme ömürlerini göz önüne alırsak Galaxy A5'in bir sonraki büyük güncelleme Android Nougat'ı almayacağını söyleyebiliriz. Her OTA dağıtımında olduğu gibi bu güncellemenin de cihazınıza ulaşması bir müddet sürebilir. Güncelleme kontrolünü cihazınızın ayarlar menüsünden manuel olarak da yapabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8626 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy a5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim