Anlık Bildirim

İlk ticari Tango telefon Lenovo Phab 2 Pro, Avrupa'da satışa sunuldu

Lenovo, Tango özellikli akıllı telefonu Phab 2 Pro'yu bazı Avrupa ülkelerinde satışa sundu. Artırılmış gerçeklik (AR) deneyimi sağlayabilen cihaz dört kamerayla donatılmış durumda.
İlk ticari Tango akıllı telefon olan Lenovo Phab 2 Pro, artık Avrupa'da satın alınabilir durumda. Geçtiğimiz ay Amerika Birleşik Devletleri'nde ilk kez yerini alan Lenovo, bazı Avrupa ülkelerinde bu tip farklı modelleri satma kararı aldı. Phab 2 Pro şu an için Lenovo'nun Fransa, Almanya, İtalya, İspanya ve Hollanda'daki çevrimiçi mağazalarında satın alınabiliyor. Phab 2 Pro'ya sahip olmak isteyen müşterilerin 499 € ödemeleri gerekli.
Lenovo her zamanki şarj cihazı ve USB kablosunun yanında satış paketine kaliteli JBL kulaklık da eklemiş. Akıllı telefon, Quad HD (2560 x 1440 piksel) çözünürlüğü destekleyen 6.4 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Phab 2 Pro, 1.8GHz 8 çekirdekli, Qualcomm Snapdragon 652 işlemcinin (Tango versiyonu) yanında 4GB RAM ve microSD kart ile 256GB'a kadar genişletilebilir 64GB dahili bellek ile geliyor.
Tango özellikli Lenovo Phab 2 Pro, en son teknoloji akıllı telefonlarda Artırılmış Gerçeklik (AR) deneyimi sağlamak için Tango ve özel olarak geliştirilmiş yazılımla birlikte çalışan dört kamerayla donatılmış durumda. Arka kameralar, ultra geniş açılı panoramik görüntüler için 16 megapiksel RGB kamera, derinlik kamerası ve balık gözü kameradan oluşuyor. Ön kısımda selfieler ve görüntülü görüşme için başka bir 8 megapiksel kamera daha var. Akıllı telefon kutudan Android 6.0.1 Marshmallow'la çıkarken, Type-C USB portuna sahip ve büyük bir 4.050 mAh pille geliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6699 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
telefon, lenovo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim