Anlık Bildirim

EA'nin yeni oyunu Immortals of Aveum'dan yeni bir oynanış videosu geldi

Electronic Arts Originals’ın ve Ascendant Studios’un aksiyon oyunu Immortals of Aveum'dan geçtiğimiz saatlerde 6 dakikayı keçen bir oynanış videosu paylaşıldı.    
Immortals of Aveum'dan yeni bir oynanış videosu geldi Tam Boyutta Gör
Yayıncılığını Electronic Arts Originals’ın yaptığı, geliştiricliğini ise Ascendant Studios’un yaptığı büyü odaklı aksiyon oyunu Immortals of Aveum'dan yeni bir oynanış videosu geldi.

Immortals of Aveum, 20 Temmuz 2023’te hem fiziksel mağazalar, hem de; PlayStation 5, Xbox Series X|S, ve PC’de EA Uygulaması, Steam ve Epic Games Store aracılığıyla satışta olacak.

Immortals of Aveum Oynanış Videosu

Oynanış videosunda oyunun kahramanı Jak’ın Rasharnian güçlerine karşı olan savaşını izleyecek ve bu sırada büyü gücünün tüm etkilerini gözlemleyebileceksiniz. Mavi büyü Force (Güç), Yeşil büyü Life (Yaşam) ve Kırmızı büyü Chaos (Kaos) Jak’ın kullanabileceği üç farklı gücü temsil ediyor. Oyuncular, Jak’ı; mühürler, yüzükler, totemler ve daha fazlası aracılığıyla kişiselleştirerek çatışma stillerini kendilerine göre şekillendirebilyorlar.

Unreal Engine 5.1 ile tasarlanan ilk oyunlardan biri olma özelliğini taşıyan Immortals of Aveum, motorun son versiyonu ile gelen ¨dinamik Lumen aydınlatma¨ özelliğinden ve yüksek poligon sayılarının performansı düşürmesini engelleyen Nanite teknolojisinden faydalanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim