Anlık Bildirim

Infinix Zero X modeli 160W hızlı şarj ile geliyor

Infinix Zero X olarak sızdırılan akıllı telefon modelinde 160W hızlı şarj kesinleşti. 50W kablosuz şarj, kavisli AMOLED ekran ise sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor.

Infinix Zero X sınırları zorlayacak Tam Boyutta Gör

Çinli Transsion holdingin alt markalarından Infinix önemli bir işe imza atmaya hazırlanıyor. Infiniz Zero X amiral gemisi modeli hızlı şarj konusunda tüm rakiplerini geride bırakacak kadar iddialı. 

Infinity Zero X neler sunacak?

Infinity Zero X adını alacağı tahmin edilen modelin 160W hızlı şarj teknolojisi sunacağı firma tarafından da paylaşıldı. Infinix genelde maliyete oynayan bir marka ancak piyasanın en uç tarafında bir hızlı şarj teknolojisi sunması oldukça şaşırtıcı. Genelde amiral gemilerinde 125W hızlı şarj teknolojisini görüyoruz ve Xiaomi kısa süre içerisinde 200W hızlı şarj teknolojisini tanıtacak. Infinix bu anlamda öne geçmiş görünüyor. 

Kavisli bir AMOLED ekrana sahip olacak modelin 50W kablosuz şarj sunacağı da iddia ediliyor ki bu da oldukça iddialı bir seviye. Bunun haricinde telefonun konfigürasyon ve kamera çözünürlükleri şimdilik bilinmiyor. 

Ülkemizde de satılan Infinix markasının yeni amiral gemisi şimdiden büyük merak uyandırmış durumda. İyi bir pazarlama ve fiyatlandırma ile ülkemiz dahil önemli satış rakamlarına erişmesi olası. 


Infinix Zero X sınırları zorlayacak Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim