Anlık Bildirim

Instagram’a sevilen nostaljik MSN özelliği geliyor

Instagram, geçtiğimiz Aralık ayında Not özelliğini platforma getirmişti. Sosyal medya platformu şimdi Notlar kısmına MSN Messenger’dan bildiğimiz nostaljik bir özelliği getiriyor.
Instagram’a sevilen nostaljik MSN özelliği geliyor Tam Boyutta Gör
Aralık ayından bu yana, Instagram Notlar özelliği kullanıcıların profillerinde metin ve emoji içeren kısa durum güncellemelerini paylaşmalarını sağlıyor. Arkadaşlar ve takipçiler bu mini mesajları gelen kutusunda görebiliyor. Şimdi ise Meta, bu özelliğe “yeni” yetenekler ekleyeceğini duyurdu.

Instagram'a MSN dokunuşu

Instagram’a sevilen nostaljik MSN özelliği geliyor Tam Boyutta Gör
Meta, Instagram Notlarınızaartık müzik ekleyebileceğini duyurdu. Firmaya göre notlarınıza müzik eklemenin kendinizi ifade etmenize yardımcı olacak. Kullanıcılar istedikleri bir şarkının 30 saniyelik kısa bir bölümünü burada paylaşabilecek. Müziğin yanında 60 karaktere kadar bir mesaj yazmanız da mümkün olacak. Açıkçası tüm bu özellikler MSN Messenger’daki “Ne dinliyorum” özelliğini akıllara getiriyor. MSN’in bu özelliğiyle Winamp gibi uygulamalarda çalan şarkıları arkadaşlarınıza gösterebiliyordunuz.

Buna ek olarak bir dokunuşla notları tercüme edebileceksiniz. Eğer arkadaşlarınızdan biri notlarını sizin iyi bilmediğiniz bir dilde yazıyorsa bu kullanışlı olabilir. Meta, birçok gencin Not özelliğinin gençler tarafından benimsendiğini söylüyor. Son üç ay içinde 100 milyondan fazla genç en az bir not paylaşımı yaptı. Müzik ve çeviri eklemeleriyle birlikte bu özelliğin kullanımının arması beklenebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4253 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
instagram, meta ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim