Anlık Bildirim

Twitter Blue abonesi olmayanlar için mesaj sınırı geliyor

Elon Musk’ın satın almasından sonra Twitter, herkese sunduğu bazı özellikleri Blue abonelerine özel yapmaya çalışıyor. Bunlardan birisi de görünüşe göre DM mesajlar olacak.
Twitter Blue abonesi olmayanlar için mesaj sınırı geliyor Tam Boyutta Gör
Popüler mikroblog platformu Twitter, Blue aboneliği etrafındaki değişimini sürdürüyor. Yakın zamanda Blue hizmetine ödeme yapmayan kullanıcılar için özellikleri sınırlayan Twitter, şimdi de şu anda ücretsiz olarak sunulan bazı özelliklere erişimi kısıtlayacak başka bir özellik üzerinde çalışıyor. Belirtilenlere göre ücret ödemeyen kullanıcılar için DM mesaj sınırı getirilecek.

Halihazırda sınır günde 500 mesaj

Son haberlere göre Blue abonesi olmayan kullanıcılar, günlük DM mesaj sınırına maruz bırakılacak. Şirketin ücretsiz kullanıcılar için şu anda günlük 500 DM olarak belirlenen DM sayısını 30 ile sınırlandıracağı bildiriliyor. Şirketin böyle bir hamleyle kullanıcıları, platformun daha fazla özellik sunan premium abonelik hizmeti Twitter Blue'nun ücretli aboneleri olmaya teşvik etmeyi amaçladığı görülüyor.

Twitter Blue abonesi olmayanlar için mesaj sınırı geliyor Tam Boyutta Gör
Twitter Blue abonelerine sunulan özellikler arasında tweetleri geri alma, düzenleme, daha uzun tweet yazma, tweetleri profilin üst kısmına sabitleme ve bazı özel içeriklere erişme gibi özellikler yer alıyor. Twitter'ın ücretsiz kullanıcılar için DM sayısını sınırlayan bu değişikliği resmi olarak duyurmamış olması ise dikkat çekici. Dolayısıyla bu özellik şu anda test aşamasında olabilir.

Bununla birlikte kısa bir süre önce Elon Musk, DM gönderme özelliğini yalnızca göndericiyi takip edenlerle sınırlayacak bir güncelleme üzerinde çalıştığını doğrulamıştı. Bu değişikliklerin ne zaman kullanıma gireceği henüz belli değil, ancak en son güncellemelerle sizi burada bilgilendirmeye devam edeceğimizden emin olabilirsiniz.

Kaynakça https://www.gizmochina.com/2023/06/13/twitter-users-dm-sending-limit-rumors/ https://help.twitter.com/tr/using-twitter/direct-message-faqs Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5003 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, Twitter blue ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim