Anlık Bildirim

Instagram, canlı yayın özelliğine birkaç güncelleme getirdi

Instagram, canlı yayın özelliğiyle ilgili gerçekleştirdiği bir dizi güncellemeyi duyurdu. Bunların arasında en dikkat çekici olan, canlı yayın maksimum süresinin 1 saatten 4 saate çıkarılmış olması

Instagram, canlı yayın özelliğine birkaç güncelleme getirdi Tam Boyutta Gör

Instagram, canlı video deneyimini daha iyi hale getirmek için birkaç güncelleme yapılacağını duyurdu. Bu güncellemelerden ilki ve en önemlisi canlı yayın süresinin uzatılması. Daha öncesinde 1 saat ile sınırlı olan maksimum canlı yayın süresi artık dört saate yükseltilmiş durumda.

Canlı yayınlar 30 gün boyunca arşivlenebilecek

Instagram'a göre canlı yayın süresinin uzatılmasının arkasındaki neden; yoga eğitmenleri, müzisyenler, sanatçılar, aşçılar ve benzerleri gibi içerik oluşturucuların her saat kesintiye uğramadan izleyicileriyle daha uzun sürelerde yayın yapmalarına yardımcı olmak.

Instagram, dört saate uzatılmış canlı yayın deneyiminin yalnızca fikri mülkiyet veya politika ihlali olmayan "iyi durumdaki" hesaplar tarafından kullanılabileceğini söylüyor.

Kullanıcılar ayrıca kendi canlı yayınlarını, yayınladıktan sonra 30 güne kadar Hikayeler ve Gönderiler gibi özel arşivlerinde görüntüleyebilecek.

Canlı yayınını bitiren kullanıcılar karşılarında: "Artık canlı videolarınız arşivinizde tutulacak. Onları yalnızca siz görebilirsiniz. Canlı videolarınız sona erdikten sonra 30 gün boyunca arşivinizde kalacak. Canlı videolarınızı cihazınıza indirebilir veya buradan IGTV'ye yükleyebilirsiniz." ifadelerinin yer aldığı bir bilgi kartı görecekler.

Instagram, canlı yayın özelliğine birkaç güncelleme getirdi

Son olarak şirket, hem takip ettikleri içerik oluşturuculardan hem de izledikleri içerik oluşturuculardan ilgilerini çekebilecek daha fazla içerik sağlama fikriyle IGTV'de ve canlı yayının sonunda "Şimdi Canlı" bölümünü güncelleyeceğini söylüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim