Anlık Bildirim

Instagram, popüler konumları keşfetmeniz için Google Haritalar benzeri bir harita geliştiriyor

Popüler sosyal medya platformu Instagram, Google Haritalar'dan ilham alarak kendi haritasını güncelledi. Artık profili açık herkesin paylaştığı konumlar, güncellenmiş haritada görünecek.

Instagram popüler konumları keşfetmeniz için yeni bir harita geli Tam Boyutta Gör

Popüler sosyal medya platformu Instagram, Temmuz ayının başlarında doğrudan sohbette bir şeyler satın alma özelliğini kullanıma sunmuştu. Şimdilerde ise şirket, uygulamanın haritasına Google Haritalar benzeri bir güncelleme yapıyor.

Instagram, çevrenizdeki popüler yerleri bulmanıza yardımcı olmak için haritasını güncelledi

Yeni Instagram haritası, aramaları ve filtreleri destekleyerek, kullanıcıların yalnızca bir fotoğrafın nerede yayınlandığını görmek yerine doğrudan uygulamada restoranları, turistik yerleri ve diğer önemli noktaları aramasına olanak tanıyacak. Profiliniz herkese açık olduğu sürece gönderilerde ve Hikayelerde konum çıkartmaları kullanmak, bu içeriği yeni haritadaki arama sonuçlarına ekleyecek.

Bu yeni harita, hashtag aramalarını destekler ve Hikayelerdeki etiketli konumlara dokunarak keşfetme olanağı sunar. Ayrıca bir kuruluşun, şehrin veya mahallenin adını doğrudan Keşfet sayfasına yazabilir ve sonuçları haritada görebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim