Anlık Bildirim

Instagram'a çok beklenen gönderi paylaşım özelliği geldi

Popüler sosyal medya platformu, başkalarının veya kendi gönderilerinizi hikaye olarak paylaşabilme özelliğini kullanıma sundu. Retweet'e benzeyen bu yeniliğin detayları haberimizde.
Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından Instagram'ın, uzun zamandır Twitter'ın Retweet özelliğine benzer bir yenilikle geleceği biliniyordu. Uygulamaya gelen güncelleme ile artık gönderilerin hikâye olarak paylaşılabilmesi mümkün hale geldi.

Gönderi paylaşma özelliği kullanıma sunuldu

Bundan böyle hoşunuza giden bir gönderiyi oldukça pratik bir şekilde hikâyenizde paylaşabileceksiniz. Şimdilik profilde paylaşım seçeneği olmasa da, bu gelişme bile Instagram kullanıcılarını oldukça sevindirecektir.
Bu özelliği kullanmak için gönderinin altındaki uçak simgesine tıklayın ve açılan menüden "Hikâyene Gönderi Ekle" seçeneğine dokunun. Ardından Instagram gönderinin renklerine uygun bir arka plan rengi belirliyor ve dilerseniz hikâyeye eklemeler yaparak paylaşabiliyorsunuz. Eğer kendi gönderilerinizin başkaları tarafından paylaşılmasını istemiyorsanız, bu özelliği devre dışı bırakmanız da mümkün.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim