Anlık Bildirim

Intel Arc Pro A40M destek sayfalarında göründü

Intel’in iş istasyonlarına yönelik olarak hazırladığı Intel Arc Pro M serisi ekran kartları internete sızmaya devam ediyor. Bu kez Intel Arc Pro A40M adıyla yeni bir ekran kartı sızdırıldı. 

Intel Arc Pro A40M Tam Boyutta Gör

Mobil sistemler için Arc grafik mimarisini duyuran Intel önümüzdeki dönemde masaüstü ve iş istasyonları için tanıtımlara hazırlanıyor. Bununla birlikte iş istasyonları ile ilgili ekran kartları dolaylı da olsa resmiyet kazandı. 

Intel Arc Pro A40M neler sunuyor?

Geçtiğimiz haftalarda Dell Precision 5470 mobil iş istasyonu için hazırlanan afişlerde Intel Arc Pro A30M giriş  seviyesi ekran kartını görmüştük. Bu hafta ise Intel Arc Pro A40M yine Dell resmi destek sayfalarında ortaya çıktı. NVIDIA GeForce RTX A1000 ile birlikte sunulacak olan Intel Arc Pro A40M seçeneği ACM-G11 çekirdeğini temel alıyor ve nispeten biraz daha güçsüz bir versiyon olarak yer alıyor. 

Bu kartlar mobil versiyonları yansıtacak gibi görünüyor. Intel Arc A350M ekran kartında 768 işlem birimi, 6 ışın izleme çekirdeği, 1150MHz frekans ve 64-bit veri yolunda 4GB GDDR6 yer alırken 25W-35W arası güç tüketiyor. 

Intel Arc A370M ekran kartında ise 1024 işlem birimi, 8 ışın izleme çekirdeği, 1550MHz frekans, 4GB 64-bit GDDR6, 35W-50W enerji değerleri bulunuyor. Intel Arc Pro A30M muhtemelen bunlardan birisini temel alıyor. Intel Arc Pro A40M için ise ACM-G10 çekirdeği konuşuluyor ve bir tık üstte yer alacağı tahmin ediliyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim