Anlık Bildirim

Intel DG2 ekran kartı CES 2022'de piyasaya sürülebilir

Intel'in yıllardır üzerinde çalıştığı DG2 grafik kartının piyasaya sürülmesi biraz uzun sürecek olsa da, DG2 lansmanını CES 2022'de planladığını iddia eden raporlar ortaya çıktı.

Rapor, Çin sosyal ağı Weibo'da faaliyet gösteren Çinli bir içerik yaratıcısı olan Hardware Academy'den geliyor. “Güvenilir” kaynaklarına göre Intel'in, DG2 kartlarını CES 2022'de piyasaya süreceğini belirtiliyor.

Orta seviyede rekabet artıyor

Geçmiş söylentilere göre, Intel DG2 serisi, 512 yürütme birimine ve 16 GB GDDR6 belleğe sahip 5 farklı model ile gelecek. Intel büyük olasılıkla beş ekran kartı varyantının tümünü aynı anda piyasaya sürmeyecek, bunun yerine önce amiral gemisi olan ekran kartını ardından da yıl boyunca dizilimin geri kalanını görmeyi bekliyoruz. Son performans sızıntıları, DG2 512'nin 3070Ti'e eşdeğer performans verdiğini yönündeydi.

Şu anda Intel, iş ortaklarına DG2 kart örnekleri göndererek yeterlilik aşamasını tamamlıyor. Ardından, seri üretime geçilecek ve son olarak Hardware Academy'ye göre 3 ve 8 Ocak arasında da piyasaya sürülecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim