Anlık Bildirim

HarmonyOS 2.0 ve iOS 15, hız ve akıcılık yönünden karşılaştırıldı

Huawei ve Apple'ın geçtiğimiz haftalarda tanıttıkları HarmonyOS 2.0 ve iOS 15'in, hız ve akıcılık yönünden karşılaştırıldığı bir video yayınlandı.

iOS 15 vs HarmonyOS 2.0 Hız Testi Tam Boyutta Gör

Atnarr Tech YouTube kanalı, HarmonyOS 2.0 ve iOS 15 işletim sistemlerinin hız ve akıcılığını karşılaştıran yeni bir video yayınladı.

Test sırasında yazar, başlatma hızını ve arayüzleri test etmek için aynı uygulamaları iki akıllı telefonda aynı anda ve dönüşümlü olarak başlattı. Görünüşe göre, Huawei'nin işletim sistemi iyi performans sergiliyor ve bazen yeni iOS 15'ten daha hızlı tepki veriyor.

HarmonyOS küresel çapta da kullanıma sunulacak

Bununla birlikte, Apple'ın iOS 15 işletim sistemi hala bir beta sürümü şeklinde sunulmakta ve dolayısıyla bu durum kararlı sürüm piyasaya sürüldüğünde iyileşebilir. HarmonyOS 2.0, Çin'deki çeşitli Huawei cihazları için OTA formatında halihazırda aktif olarak dağıtılmakta. Şirket temsilcileri, yakın gelecekte işletim sisteminin küresel bir lansmanını başlatmayı planladıklarını belirtiyorlar.

Huawei, 2021'in sonuna kadar HarmonyOS 2.0'ı 300 milyondan fazla cihaza kurmayı planlıyor. Elektronik üreticisi 2022 için daha da iddialı hedefler belirledi: HarmonyOS işletim sistemini çalıştıran 1 milyardan fazla cihaz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
31568 kez okundu.
26 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, HarmonyOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim