Anlık Bildirim

iOS 17.4, iPhone'ların pil sağlığının normal olup olmadığını gösterecek

Apple, iOS 17.4'te iPhone 15 kullanıcıları için Ayarlarda gösterilen pil sağlığı bölümünde ufak değişiklikler yaptı. Artık iPhone'ların batarya sağlığının normal olup olmadığı gösteriliyor.
ios 17.4 iphone 15 pil sağlığı normal Tam Boyutta Gör
Apple, iOS 17.4 son güncellemesiyle iPhone pil sağlığının bildirilme biçiminde değişiklik yaparak kullanıcıların telefonlarının pil durumlarını bir bakışta anlamalarını kolaylaştırdı. Ayarlar uygulamasında Pil bölümünde Pil Sağlığı kısmında artık Pil Sağlığı ve Şarj Etme’ye dokunmadan erişilebilen Normal ibaresi çıkıyor.

iPhone'un pil sağlığının normal olup olmadığını gösterecek

Apple, ilk kez kullanıcılara iPhone’un pil sağlığının normal olup olmadığına ilişkin bilgi sağlıyor. Önceden pil sağlığı yüzdesi hakkında bilgi alınabiliyordu ancak yalnızca servis gerektirecek düzeye geldiğinde uyarı çıkıyordu. Apple, iOS 17.4 beta 4’ta kullanıcılara iPhone bataryaları ve garanti bilgileri hakkında bilgi veren yeni bir ekran sunuyor ancak şarj döngüsü noktasında bir çelişki var; iPhone’da çıkan ekranda “İdeal koşullar altında 1000 döngü” ifadesi kullanılırken, Apple destek sayfasında 500 tam şarj döngüsü ifadesi yer alıyor.

iPhone 15 kullanıcıları pil sağlığına dokunduklarında şarj döngü sayısı, batarya üretim tarihi ve ilk kullanım gibi bilgilere erişebiliyor. Bu bilgiler daha önce Ayarlar uygulamasının Genel - Hakkında bölümündeydi. Şarj Optimizasyonu bölümüne ilişkin bir değişiklik yok.

Söz konusu değişiklikler iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modelleriyle sınırlı. Eski iPhone modellerinde pil ayarları değişmedi.

Kaynakça https://9to5mac.com/2024/02/20/ios-17-4-battery-health-changes/ https://www.macrumors.com/2024/02/20/ios-17-4-iphone-15-battery/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14676 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 15, iOS 17.4 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim