Anlık Bildirim

iOS 17 ile Apple Haritalar daha kullanışlı hale geliyor

Apple'ın iOS 17 ile birlikte Apple Haritalar uygulamasını daha kullanışlı hale getireceği bildiriliyor. Navigasyon uygulaması iPhone'larda yeni bir kilit ekranı deneyimi sunacak.
iOS 17 ile Apple Haritalar daha kullanışlı hale geliyor Tam Boyutta Gör
Apple Haritalar uygulaması daha kullanışlı bir iPhone deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Güvenilir bir kaynağın aktardığı bilgilere göre navigasyon uygulaması iOS 17 ile birlikte yeni bir kilit ekranı görünümüne kavuşacak.

Apple Haritalar'da artık navigasyon yönergeleri kilit ekranının tamamını işgal etmeyecek. Bildiğiniz üzere şu anki iOS 16'da navigasyon modu, iPhone ekranının tamamını kaplıyor ve diğer tüm kilit ekranı öğeleri gizleniyor. Ancak görünüşe bakılırsa iOS 17'de bu değişecek.

iOS 17 ile Apple Haritalar daha kullanışlı hale geliyor Tam Boyutta Gör

Artık kilit ekranını ele geçirmeyecek

Yeni tasarımda yol tarifleri ve gerçek zamanlı görsel rota, tıpkı Apple Music'te şarkı dinlerken gösterilen albüm kapaklarına benzer şekilde kilit ekranının yalnızca bir bölümünü kaplayacak. Uygulama bildirimleri, kamera ve el feneri kısayolları ise ekranın alt kısmında yer alacak.

Apple'ın yeni işletim sistemlerini duyurmasına bir aydan az bir süre kaldı. Şirket 5-9 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceği WWDC 2023 konferansında iOS 17, iPadOS 17, macOS 14, tvOS 17 ve watchOS 10 sürümlerini resmi olacak tanıtacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim