Anlık Bildirim

iPad 9 tanıtıldı: İşte özellikleri

iPad 9 veya iPad 2021 modeli Apple A13 Bionic işlemcisi, ikinci nesil Apple Pencil desteği, gelişmiş ön kamera, renk sıcaklığı ayarlanabilen ekran gibi özelliklere sahip.

iPad 9 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Apple’ın bir süre Mini, Air ve Pro şeklinde isimlendirdiği iPad ailesi yeniden orijinal isimlendirmesine geri dönmüştü. Orijinal iPad bugün dokuzuncu nesli ile tüketicilerin karşısına çıktı. 

iPad 9 özellikleri ve fiyatı

iPad 9 ve iPad 2021 olarak isimlendirebileceğimiz yeni tablet modeli yine 10.2 inçlik ekran boyutunu koruyor. 500 nitlik parlaklığa sahip ekran yansıtma yapmıyor. Önceki nesle göre tasarımında da önemli bir değişiklik göze çarpmıyor. 

İki adet performans ve 4 adet verimlilik çekirdeğinden oluşan Apple A13 Bionic yonga setinin güç verdiği iPad 9 modeli 8MP çözünürlüğünde otomatik odaklamaya sahip bir arka kamera ile donatılmış. 

Özellikle pandemi döneminde yoğunlaşan uzaktan eğitim iPad 2021 modelinde de kendisini gösteriyor. Ön kamera 12MP çözünürlüğünde ve 122 derecelik açıya sahip. Center Stage yazılımı sürekli kullanıcıya odaklanarak sahneyi otomatik bir şekilde ayarlayabiliyor. Yeni iPad 9 modeli 64GB için 329$ başlangıç fiyatıyla satışa çıkacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17051 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ipad 9, ipad 2021 ve
2 etiket daha Apple Event Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim