Anlık Bildirim

iPad mini 6 tanıtıldı: Sanki küçük iPad Pro

iPad mini 6 veya iPad mini 2021 yeni tasarımı ile adeta küçük bir iPad Pro haline gelmiş. Biraz daha çıta yükselten iPad mini 6 kurumlara yönelik hamle gibi görünüyor.

iPad mini 6 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

iPad ailesinin mini ve uygun fiyatlı üyesi olarak bilinen iPad mini yaklaşık iki buçuk yıllık bir aranın ardından güncellendi. Bu kez eski kabuğundan sıyrılıp iPad Pro’yu taklit eden yeni bir ürüne dönüşmüş.

iPad mini 6 özellikleri ve fiyat

iPad ailesinde artık giriş seviyesi model iPad 9 olarak bırakılmış gibi görünüyor. iPad mini 6 veya iPad mini 2021 küçük bir iPad Pro görevine soyunmuş. Yeni özellikleri de bunu doğrular nitelikte. 

8.3 inçlik bir ekrana sahip olan iPad mini 6’nın tasarımı iPad Pro serisi ile aynı. Daha keskin köşeler ve birbirine eşit ekran çerçeveleri kompakt bir gövdeyi mümkün kılmış. Alt kısımda yine hoparlörler yer alırken sürpriz olarak USB Tip-C bağlantısını görüyoruz. 

Arka kısımda 12MP çözünürlüğünde f/1.8 True Tone LED flaş destekli bir kamera yer alıyor. Ön kamera da yine 12MP çözünürlüğünde. Center Stage yazılımı kullanıcıyı takip eden bir sahne otomasyonu sağlıyor. Diğer bir sürpriz ise Touch ID özelliğinin üstteki güç tuşuna entegre edilmesi. 

5G bağlantısı ile seride bir ilke imza atan iPad mini 2021 modeli 6 çekirdekli ve 5 grafik çekirdekli Apple A15 Bionic kullanıyor ve müthiş bir performans sıçraması yaratıyor. Ayrıca iPad mini 6’da Apple Pencil kenar kısma manyetik olarak tutturuluyor ve şarj olabiliyor. iPad mini 2021 için 64GB WiFi 499$ ve 5G 649$ başlangıç fiyatı belirlenmiş. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12078 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPad Mini 6, ipad mini 2021 ve
2 etiket daha Apple Event Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim