Anlık Bildirim

iPad mini 6 ekranında yeni sorun: Apple tableti geri çağırabilir

Apple, iPad mini 6 ekranında oluşan jöle etkisinin normal olduğunu açıklamıştı ancak bu kez tablette daha ciddi bir sorun ortaya çıktı. Ekranda görüntü bozulması ve renk solması meydana geliyor.

iPad mini 6 ekranında yeni bir sorun ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

iPad mini 6 satışa çıkar çıkmaz tableti satın alan ilk müşteriler ekranda oluşan jöle etkisinden şikayet etmeye başlamışlardı. Çok sayıda şikayetin ardından Apple, LCD'lerin çalışma şekli nedeniyle bunun normal bir davranış olduğunu ve donanımla alakalı bir sorun olmadığını açıkladı.

Ancak iPad mini 6 sahipleri bu kez tablette daha ciddi bir ekran sorunu tespit etti. Ekrana dikey yönde dokunulduğunda ortaya çıkan görüntü bozulması ve renk solmasından bahsediyoruz. Bu can sıkıcı durum en çok iPadOS karanlık moddayken fark ediliyor.

Üretim hatası mı?

Güç tuşu sağ üstte olacak şekilde tablet dik konuma getirildiğinde ve ekrana çok hafifçe bastırıldığında, iPad mini 6 ekranının belirli bölümlerinde görüntü bozulması ve renk solması meydana geliyor. İşin kötüsü bu bozulmaların kasa içersindeki bileşenlerin konumuyla örtüşmesi. Bu da cihazda bir üretim hatası olabileceğini düşündürüyor.

iPad mini 6 ekranında yeni bir sorun ortaya çıktı

Apple henüz konuyla ilgili bir yorum yapmadı. Ancak tableti değiştirmek için Apple Store'a giden bir müşteri, bir çalışanın kendisine Apple'ın iPad mini 6'yı geri çağırmasının şaşırtıcı olmayacağını söylediğini belirtiyor. Bakalım şirket bu konuyla ilgili nasıl bir açıklama yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim