Anlık Bildirim

iPad Pro’ya rakip Huawei MatePad Pro 5G tanıtıldı

Huawei, kalem ve akıllı klavye destekli, ince çerçeveli yeni tablet modeli Huawei MatePad Pro 5G tanıtıldı. Huawei MatePad Pro özellikleri ve yurt dışı fiyatı haberimizde.

iPad Pro’ya rakip Huawei MatePad Pro 5G tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Huawei, Apple’ın iPad Pro’suna rakip olacak yeni tablet modelini tanıttı. Huawei MatePad Pro ismindeki tablet, sahip olduğu özellikleriyle sektöre pek çok yenilik getiriyor. Tabletin 5G’li ve sadece Wi-Fi’li olarak iki versiyonu bulunuyor. ABD’nin ambargosu nedeniyle Google servisleri yerine Huawei’in HMS servisleri yüklü olarak geliyor.


Huawei MatePad Pro, yüzde 90 ekran/kasa oranıyla iPad Pro ve Galaxy Tab S6’ya göre daha ince çerçevelere sahip. Nokta çentikli ön kamerası sayesinde bu değeri elde ediyor. 16:10 oranda 10,8 inç boyutunda sAMOLED ekranı ve Harman Kardon imzalı 4 hoparlörü sayesinde Huawei MatePad Pro 5G’de film ve video izleme deneyimi üst seviyede olacak.

iPad Pro’ya rakip Huawei MatePad Pro 5G tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Huawei MatePad Pro’nun 5G’siz versiyonunda Kirin 990, 5G’li versiyonunda  Kirin 990 5G yonga seti bulunuyor. EMUI10 arayüzünün çoklu pencere özellikleri geliştirilmiş ve PC’yi benzer çoklu işlem fonksiyonları eklenmiş. Huawei M-Pencil adındaki kalemi ve fiziksel klavye aksesuarı ile birlikte Huawei Mate Pad Pro’yu bilgisayar gibi kullanabilmek mümkün.

iPad Pro’ya rakip Huawei MatePad Pro 5G tanıtıldı

Kablosuz şarj ve ters kablosuz şarj teknolojilerini destekliyor. Kablo gerekmeden kablosuz şarj özellikli telefon, akıllı saat, kulaklık gibi cihazları şarj edebilirsiniz. Huawei Share ismindeki yazılımsal özellik sayesinde çapraz platform paylaşım yapılabiliyor. Örneğin kopyaladığınız bir metni, akıllı telefonunuzda görebilir veya dosya paylaşımı yapabiliyoruz. Ayrıca telefona uzun metin girmeniz gerektiğinde tabletin klavyesi ile bunu yazabiliyoruz.
Huawei MatePad Pro’nun M-Pencil ve akıllı manyetik klavye ismindeki aksesuarları ayrıca satılıyor. Huawei M-Pencil; 4.096 basınç hassasiyeti, eğim desteği ve manyetik şarj özelliğine sahip. 30 saniyelik şarj ile 10 dakikalık kullanım sunuyor. Tam şarj ile 10 saat boyunca kullanılabiliyor. Manyetik klavye ise manyetik yuva üzerinden beslenerek şarj etmeye gerek duymadan kullanılıyor.


Tabletlerin doğadan ilham alan dört rengi mevcut: Orman Yeşili, Turuncu, İnci Beyazı ve Gece Mavisi. Huawei MatePad Pro vegan deri veya fiberglas kaplamaya sahip. Gerçek deriyi andıran bir dokuya sahip olan Orman Yeşili ve Turuncu'daki vegan deri kaplama, eşsiz ve karşı konulmaz bir cazibe sunarken, İnci Beyazı ve Gece Grisi ise fiberglas kaplama ile en yüksek kalitede zarif bir tasarım sunuyor.


Huawei MatePad Pro’nun Türkiye’ye gelip gelmeyeceği konusunda açıklama yapılmadı. Sadece Wi-Fi’li versiyonu 549 Euro’ya, 4G’li versiyonu 599 Euro’ya, 5G’li versiyonu ise 799 Euro’ya satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim