Anlık Bildirim

iPhone 12 serisi tasarım olarak iPad gibi olabilir

iPhone 12 serisinin iPhone 4 ve iPhone 5 karışımı bir tasarımı temel alacağı pek çok farklı kaynak tarafından dile getiriliyor. Yani yıllar öncesine tekrar geri dönüyoruz.

iPhone 12 serisi tasarım olarak iPad gibi olabilir Tam Boyutta Gör

Çin’de hayatın yavaş yavaş normale dönmesi ile birlikte iPhone 12 serisi için üretim konusunda bir sıkıntı kalmamış gibi görünüyor. Apple bu yıl tasarım konusunda daha farklı bir yaklaşım belirlemek istiyor.

iPhone 12 tasarımı nasıl?

Firmanın iPhone tasarımları iPhone 6 serisi ile birlikte keskin bir değişiklik yapmıştı. Kenar ve köşelere doğru yuvarlatılmış bir ön panel ve yekpare alüminyum arka kasa iPhone X ile birlikte yerini çerçevesiz tasarıma bırakmıştı.

iPhone 12 serisinin ise bizi iPhone 5 dönemine götüreceği konuşuluyor. İddialara göre iPhone 4 ile gördüğümüz metal çerçeve ve cam panel kombinasyonu biraz daha iPhone 5 görünümü ile birleşecek. Kaynaklar mevcut iPad modellerinin küçültülmüş bir görünümü olacağını da dile getiriyor. Zaten son dönemde buna yönelik pek çok konsept tasarım da internette paylaşılmıştı.

Apple bu yıl tam 4 adet iPhone 12 modeli piyasaya sürmeyi planlıyor. 5.4 inçlik ekrana sahip iPhone 12 Mini, 6.1 inçlik iPhone 12, 6.1 inçlik iPhone 12 Pro ve 6.5 inçlik iPhone 12 Pro Max modelleri 5G desteği ile gelecek. Tüm modellerin OLED ekran barındıracağı da belirtiliyor

Ayrıca yeni iPad Pro modellerinde gördüğümüz 3D LIDAR sistemi, 5nm sürecinde Apple A14 Bionic yonga seti, biraz daha küçültülmüş çentik gibi iddialar da mevcut. İşler yolunda giderse iPhone 12 serisi Eylül ayı bitmeden piyasada olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6050 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, Apple ve
2 etiket daha iphone 12 iphone 12 pro
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim