Anlık Bildirim

iPhone 13 serisi detaylandı: Çentik küçülüyor, pil kapasitesi artıyor

Ünlü analist Ming-Chi Kuo, Apple'ın bu yıl piyasaya sürmeye hazırlandığı dört yeni iPhone hakkında oldukça önemli detaylar paylaştı. İşte iPhone 13 serisiyle ilgili son bilgiler.

iPhone 13 serisi detaylandı: Çentik küçülüyor, pil kapasitesi artıyor Tam Boyutta Gör

TF International Securities analisti Ming-Chi Kuo, iPhone 13 serisi ile ilgili birkaç önemli ayrıntıyı paylaştı. Apple ile ilgili isabetli tahminleriyle tanıdığımız Kuo'ya göre iPhone 13 modellerinin ekranında "daha küçük" çentik göreceğiz.

Ünlü analist Apple'ın yılın ikinci yarısında dört yeni iPhone tanıtmaya hazırlandığını söylüyor. iPhone 13 Pro ve Pro Max, 120 Hz tazeleme oranına sahip LTPO ekran taşıyacak. Dört modelin tümünde Qualcomm Snapdragon X60 5G modem yer alacak.

iPhone 13 serisi detaylandı: Çentik küçülüyor, pil kapasitesi artıyor Tam Boyutta Gör

USB-C'ye geçiş planlanmıyor

Kuo mevcut iPhone programında hiçbir konektör değişikliği olmadığını ifade ediyor. Yani USB-C'ye geçiş spekülasyonlarına rağmen yeni iPhone'larda Lightning bağlantı noktası kullanılmaya devam edilecek. Apple bu konuda bir yenilik düşünmüyor.

Yeni nesil iPhone'larda otomatik odaklama destekli ve f/1.8 diyafram açıklığına sahip güncellenmiş bir ultra geniş açılı kamera görev yapacak. Ek olarak tüm iPhone 13 modellerinin önceki nesil akıllı telefonlardan daha büyük pillerle donatılacağı bildiriliyor. Kuo, cihazların Touch ID'ye sahip olacağı yönündeki iddiaları ise reddetti.

Kaynakça https://www.engadget.com/iphone-13-ming-chi-quo-174922962.html https://nl.letsgodigital.org/smartphones/iphone-13-pro/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16699 kez okundu.
65 kişi, toplam 68 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
analist, iPhone 13 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim