Anlık Bildirim

iPhone 16'nın kamera modülü sızdırıldı: Yeni dikey düzenlemeyi doğruluyor

Teknoloji devlerinden Apple'ın Eylül ayında piyasaya sürmesi beklenen yeni cihazı iPhone 16'nın kamera modülü sızdırıldı. İşte yeni dikey düzenlemeyi doğrulayan o görseller:
iPhone 16'nın kamera modülü sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Neural Engine ile ultra hızlı AI performansı sunacak Apple'ın yeni serisinden iPhone 16'nın kamera modülü, yakın bir zamanda sızdırıldı. Önceki sızdırılan şemaları onaylayan bu yeni modül görseli, yeni dikey düzenlemeye yakından bakmamıza olanak sağlıyor.

İşte iPhone 16'nın yeni kamera modülü:

Apple, bu yılın sonlarında iPhone 16 serisini kameraya yönelik çok sayıda yükseltmeyle piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Güvenilir ihbarcı Majin Bu'nun yeni Twitter paylaşımı ise iPhone 16'nın yeni kamera modülünü gözler önüne serdi.

iPhone 16'nın kamera modülü sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Yukarıdaki görsel, dikey kamera düzenine sahip iPhone 16 modelinde kullanılması amaçlanan I-34 kamera projesinin ana kamera kasasını ortaya çıkarmakta. Böylesine dikey bir kurulumla Apple, Uzamsal Video kaydını iPhone 16 ve iPhone 16 Plus'a getirebilir.
Kaynakça https://twitter.com/MajinBuOfficial/status/1758491579067650512 https://www.macrumors.com/2024/02/16/iphone-16-camera-component-leak/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim