Anlık Bildirim

iPhone 16 ve 16 Pro yan yana görüntülendi: İşte tasarımı

iPhone 16 serisinin tasarımını gösteren yeni görüntüler paylaşıldı. Yeni sızıntı, iPhone 16, 16 Plus, 16 Pro ve Pro Max modellerini bir araya getiriyor. Üstelik iPhone 16 SE serisi de yolda olabilir.
iPhone 16 ve 16 Pro yan yana görüntülendi! İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Önümüzdeki Eylül ayında piyasaya sürülecek iPhone 16 serisi hakkında yeni sızıntılar duymaya devam ediyoruz. Bildiğiniz üzere yeni nesil iPhone ailesi, önemli tasarımsal yenilikler ve gelişmiş kamera sensörleri ile karşımıza çıkacak. Bu bağlamda heyecanlı bekleyiş sürerken, tüm iPhone 16 modellerinin görüntüleri sızdırıldı.

iPhone 16 ve 16 Pro yan yana görüntülendi

Yeni görüntü, iPhone 16 ailesinde yer alacak beş modeli yan yana getiriyor: Bunlar iPhone 16 SE, 16 Plus SE, iPhone 16, iPhone 16 Pro ve 16 Pro Max. Buradaki sürpriz ise, iPhone 16 SE ve 16 Plus SE modelleri diyebiliriz. Öyle ki yeni raporda, iki serinin stratejik bir biçimde birleşeceği belirtiliyor. Böylece Apple, tüketicilere farklı fiyat noktaları ve daha fazla seçenek sunmuş olacak. 

iPhone 16 ve 16 Pro yan yana görüntülendi! İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Bildiğiniz gibi Pro modellerde bulunan bazı özelliklerin temel ve Plus sürümlere ulaşması bekleniyor. Yukarıdaki görüntülerde ise, iPhone 16 SE ve SE Plus'ta hap şeklinde tek kamera kurulumu bulunduğunu görüyoruz. Üstelik her iki modele, dinamik ada, 60Hz ekran ve azaltılmış pil kapasitesi eşlik edecek. Standart 16 modelinde ise, 120Hz ekran, ikili kamera sensörü ve iyileştirilmiş pil ömrü ile karşılaşacağız. 

Bunun yanında hem 16 SE hem de standart sütümlerin 8 GB RAM ve Wi-Fi 6E bağlantısına sahip olacağı belirtiliyor. Her zaman olduğu gibi en büyük yükseltme Pro serisinde planlanıyor. Buna göre iPhone 16 Pro ve Pro Max, üçlü kamera, işlev ve yakalama tuşları4,676 mAh'a ulaşan pil kapasitesi ve sırasıyla 6,3 inç, 6,9 inç ekran boyutlarında karşımıza çıkacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
3 Kişi Okuyor (0 Üye, 3 Misafir) 2 Masaüstü 1 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
105959 kez okundu.
49 kişi, toplam 53 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 16, iphone 16 pro ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim