Anlık Bildirim

iPhone 8 tasarımıyla gelmesi beklenen iPhone SE 2'nin ekranı daha büyük olabilir

Apple'ın uzun bir süredir iPhone SE 2 (iPhone 9) adında bir model piyasaya süreceği söyleniyor. Japonya'dan gelen raporlara göre ise iPhone 8'i temel alacak cihazın ekranı daha büyük olacak.

iPhone 8 tasarımıyla gelmesi beklenen iPhone SE 2'nin ekranı daha büyük olabilir Tam Boyutta Gör

Apple'ın iPhone SE 2'yi piyasaya sürmeye hazırladığına dair söylentiler gittikçe yaygınlaşmaya başladı. Japon MacOtakara web sitesine göre, iPhone 9 olarak adlandırılabilecek bu modelin ekranı, iPhone 8'e oranla daha büyük olacak.

Ekran 5.4 inçe kadar büyütülebilir

iPhone SE 2 modelinin, iPhone 8'in güncellenmiş bir sürümü olarak piyasaya sürüleceğine artık kesin gözüyle bakılıyor diyebiliriz. Kaynakların belirttiği üzere CES 2020'ye katılan tedarikçiler, iPhone SE 2'nin ekranının iPhone 8'e kıyasla daha büyük olacağını belirttiler. Bunun neden ise, ekrana yer açmak için cihazdan Touch ID ve fiziksel düğmenin kaldırılması olarak gösteriliyor.

iPhone 8 tasarımıyla gelmesi beklenen iPhone SE 2'nin ekranı daha büyük olabilir Tam Boyutta Gör

Yayınlanan rapora göre Apple, iPhone SE 2 (iPhone 9) modelini iPhone 8 gövdesi, en son A13 Bionic yonga seti ve Face ID teknolojisiyle donatacak. Yerleşik parmak izi sensörünün yer aldığı fiziksel düğmenin kaldırılmasıyla birlikte ise ekranın 5.4 inçe kadar büyütülebileceği belirtiliyor. iPhone 8'in ekran boyutunun 4.7 inç olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Apple henüz iPhone SE 2 ile ilgili resmi bir açıklama yapmazken, cihazın 399 dolardan satışa sunulabileceği de sızan bilgiler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5476 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone se 2 ve
2 etiket daha iphone 9 iphone 8
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim