Anlık Bildirim

Google'ın AirDrop benzeri hızlı dosya paylaşım özelliğinin adı Nearby Sharing olacak

Teknoloji devi Google'ın geçtiğimiz Temmuz ayından bu yana üzerinde çalıştığı hızlı dosya paylaşım özelliğinin "Nearby Sharing" olarak yeniden isimlendirildiği ortaya çıktı.

Google'ın AirDrop benzeri hızlı dosya paylaşım özelliğinin adı Nearby Sharing olacak Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz Temmuz ayında Google'ın, Apple AirDrop benzeri bir dosya paylaşım özelliği üzerinde çalıştığını sizlere bildirmiştik. Fast Share olarak kullanıma sunulması planlanan bu özelliğin Nearby Sharing olarak yeniden isimlendirildiği belirtiliyor.

Yakın bir tarihte kullanıma sunulabilir

XDA geliştirci forumunda yayınlanan bu gelişme, Nearby Sharing ismiyle kullanıcılara sunulacak olan dosya aktarım özelliği ile ilgili yeni bilgileri de ortaya çıkardı. Yakın Paylaşım olarak çevirebileceğimiz bu özellik, cihazlar arasındaki eşleşmeyi Bluetooth ile sağlayacak ve dosya aktarımı için de Wi-Fi bağlantısını kullanacak. Verilen bilgilere göre Android kullanıcıları Nearby Sharing özelliği ile diğer yöntemlere kıyasla daha hızlı dosya paylaşımı yapabilecekler.

Google'ın AirDrop benzeri hızlı dosya paylaşım özelliğinin adı Nearby Sharing olacak Tam Boyutta Gör

Google henüz bu konuyla ilgili olarak bir açıklama yapmış olmasa da özelliğin test sürecini başarıyla geçtiği belirtiliyor. Eğer her şey planlandığı gibi giderse, Google yeni dosya paylaşım özelliği olan Nearby Sharing'i kısa bir süre sonra tüm kullanıcılara sunabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim