Anlık Bildirim

iPhone sahiplerinin %44'ü, iPhone 13'e geçmeyi planlıyor

Yapılan son araştırmaya göre, Apple akıllı telefon kullanıcılarının neredeyse yarısı yeni bir iPhone 13 modeli satın almayı planlıyor.

iPhone sahiplerinin %44'ü iPhone 13'e geçmeyi planlıyor Tam Boyutta Gör

SellCell'in satın alma anketine göre, mevcut iPhone kullanıcılarının yaklaşık %44'ü iPhone 13 serisi modellerden birini satın almayı planlıyor.

ABD'de ankete katılan 3.000 iPhone sahibinin %43.7'si, geçen yıla göre %2.7 artışla yeni iPhone 13 serisine geçmeyi planladıklarını söyledi. Apple bu yıl dört akıllı telefon çıkaracak: iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max.

Kullanıcılar arasında en ilgi çekici olanı, 6.1 inç ekranlı standart iPhone 13 oldu. Ankete katılan kullanıcıların %38.2'si bu akıllı telefonu satın almak istiyor. iPhone 13 Pro Max, %30,2 kullanıcı oranıyla ikinci sırada yer alırken, onu %24 oyla iPhone 13 Pro izledi. Ankete katılan kullanıcıların yalnızca %7'si ise kompakt iPhone 13 mini'yi satın almayı planlıyor.

iPhone sahiplerinin %44'ü iPhone 13'e geçmeyi planlıyor Tam Boyutta Gör

Kullanıcıların çoğu iPhone 13 isimlendirmesini istemiyor

Ankete katılan iPhone sahiplerinden de yeni cihazlarında en çok görmek istedikleri özelliklerden birini seçmeleri istendi. En çok beklenen özellik 120 Hz yenileme hızına sahip bir ekrandı ve potansiyel alıcıların %22'si bu yeniliği seçti. Ekran altı Touch ID gibi ekranla ilgili diğer özellikler oyların %18,2'sini alırken, Her Zaman Açık Ekran %16'sını ve daha küçük bir çentik ise potansiyel alıcıların oylarının %10,9'unu aldı.

Buna ek olarak, ankete katılan neredeyse her beş iPhone kullanıcısından birinin Triskaidekafobi, yani 13 sayısından korkma durumundan muzdarip olduğu ortaya çıktı. Dolayısıyla, katılımcıların %74'ü yaklaşmakta olan Apple serisi için iPhone 13 yerine başka bir isim kullanılmasını tercih ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10941 kez okundu.
29 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 13, Apple
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim