Anlık Bildirim

iPhone SE 4'ün muhtemel tasarımı paylaşıldı: Neler bekleniyor?

Apple'ın bir sonraki bütçe iPhone'u iPhone SE 4'ün bir özelliği daha belli oldu. Uzun süredir ertelenen cihaz, iPhone 14 Pro ve Pro Max'e benzeyecek. İşte detaylar...  
iPhone SE 4'ün muhtemel tasarımı paylaşıldı: Neler bekleniyor? Tam Boyutta Gör
Apple’ın bir sonraki bütçe iPhone'u iPhone SE 4, bildiğiniz gibiuzun süredir gündemde yer alıyor. Öyle ki bu modelin Apple'ın ilk 5G modeminden güç alacağı ve iPhone XR&14 gövdesi üzerine kurulacacağı belirtilmişti. Geçtiğimiz saatlerde ise, iPhone SE 4'ün tasarımına ilişkin bazı yeni bilgiler paylaşıldı. Kullanıcıları şaşırtabilir.

iPhone SE 4'ün bir özelliği daha belli oldu

Hatırlayanlar olacaktır, geçtiğimiz yıl tanıtılan iPhone SE 3 satış beklentilerini karşılamadı ve dördüncü nesil iPhone SE 4'ün önemli yenilikler sunacağı söyleniyor. Bu aşamada iPhone 14'e benzer şekilde 6,1 inç ekran, Face ID ve çentikli tasarıma geçiş yapılacağından sizlere bahsetmiştik. Ancak iPhone 14 ile olan benzerlikler bununla sınırlı olmayabilir.

Aktarıldığı kadarıyla iPhone SE 4, daha önceki çentikli tasarım iddialarına kıyasla daha modern bir görünüme sahip olacak. Bu noktada, iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max'e benzer şekilde Dynamic Island kesiti ve çeşitli işlevler sunacağı söyleniyor. Sızdırılan şema görüntülerinde ise, telefonun selefinde olduğu gibi sadece bir arka kamerayla tanıtılacağını görüyoruz.

iPhone SE 4'ün muhtemel tasarımı paylaşıldı: Neler bekleniyor? Tam Boyutta Gör
iPhone SE serisi,  ana akım iPhone'lardan daha ucuz olduğundan Apple'ın fiyat artırıp artırmayacağı bilinmiyor. Niketim yaklaşmakta olan modelin 3nm yonga setine sahip olacağı da söylentiler arasında. Dolayısıyla çıkış tarihine bağlı olarak A17 Pro veya A18 Pro ile karşılaşabiliriz.

iPhone SE 4'ün çıkış tarihi ise halen netleşmedi. Ancak iPhone SE 3'ün Mart 2022, SE 2'nin ise Nisan 2020'de tanıtıldığını hatırlatalım. Bu da iki yıllık bir aralığa işaret ediyor. Dolayısıyla önümüzdeki ay sürpriz bir duyuruyla karşılaşabiliriz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17049 kez okundu.
11 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple iphone se 4, Teknoloji Haberleri ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim