Anlık Bildirim

İptal edilen Batman oyunundan Batman'in olduğu görseller paylaşıldı

Warner Bros. Games Montreal'in geliştirdiği ancak daha duyurulmadan iptal edilen Batman oyunu Project Sabbath'tan konsept tasarımlar paylaşıldı.                  

İptal edilen Batman oyunundan görseller paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere Warner Bros'un yayıncılığını yaptığı bir Batman oyunu serisi var ve kesinlikle bu seri oyun dünyasındaki önemli serilerden birisi. Geçtiğimiz saatlerde de bu seriye bağlı olup olmayacağı bilinmeyen farklı bir Batman oyunundan konsept tasarımlar paylaşıldı. 

Her şeyden önce şunu belirtmekte fayda var. Bu oyun daha önce duyurulmamıştı ve duyurulmadan iptal edilmişti, en azından iddialar bu yönde. Yapılan paylaşıma göre bu oyunun proje ismi Project Sabbath. Oyun ise Damian Wayne'in Batman'ine odaklanan bir hikayeye sahip olacakmış.

Ne yazık ki böyle bir yapımı göremedik. Ancak Goran Bukvic tarafından yaratılan bu çizimler bir hayli ilginç duruyor. Enteresan bir Batman hikayesi olabilirdi. Bu iptal edilen oyunun geliştiricisi olduğu söylenen Warner Bros. Games Montreal ise şu anda bir başka Batman oyunu Gotham Kngihts üzerinde çalışıyor. Bahsi geçen görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim