Anlık Bildirim

İstanbulkart alışverişlerde kullanılabilir olacak

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ile Bankalararası Kart Merkezi arasında yapılan anlaşma sonucu İstanbulkart’a TROY ödeme sistemi entegre edilecek. Alışverişlerde İstanbulkart’ı kullanabileceksiniz.
İstanbulkart alışverişlerde kullanılabilir olacak Tam Boyutta Gör
İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden BELBİM A.Ş. ile Bankalararası Kart Merkezi (BKM) arasında iyi niyet protokolü imzalandı. Bu anlaşma sonucunda İstanbulkart’a TROY ödeme sistemi entegre edilecek. Market, restoran vb. yerlerde İstanbulkartı, alışveriş kartı olarak kullanabileceksiniz.

18 milyon aktif kullanıcı

İstanbulkart 18 milyon aktif kullanıcıya sahip. TROY özellikli bir karta çevrilmesiyle bu kullanıcılar, aynı bir banka kartı gibi İstanbulkart’larını kullanabilecekler. ATM’lerden para çekme veya yatırma işlemleri de yapılabilecek. Uluslararası alışveriş kartı olarak tanımlanacak kart, Türkiye genelinde 50 bini aşkın ATM ve 2,4 milyon ödeme noktasında, dünya genelinde ise 190 ülke, 2 milyon ATM ve 42 milyonu aşkın noktada kullanılabilir.

Yani ön ödemeli kart haline dönüşen İstanbulkart, kredi kartı veya banka kartı ile ödeme yapabildiğiniz tüm noktalarda geçerli olacak. Tabii ki ön ödemeli kart olduğu için yapacağınız alışverişler tek çekim olarak gerçekleştirilecek.

İstanbulkart alışverişlerde kullanılabilir olacak Tam Boyutta Gör

TROY özellikli İstanbulkart çalışmalarının bu yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Gerekli çalışma bittiğinde TROY entegreli İstanbulkart ile hem yurt dışı hem de yurt içi alışverişleriniz de kullanabileceğiniz bir kart sahibi olacaksınız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6780 kez okundu.
20 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
istanbul, istanbul büyükşehir belediyesi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim