Anlık Bildirim

İşte karşınızda Samsung Galaxy S8'in resmi basın görseli

Galaxy S8'i tüm görkemiyle gözler önüne seren resmi basın görseli paylaşıldı. Yayınlanan görüntü cihazın MWC 2017'de duyurulan diğer amiral gemilerinden daha ince çerçevelere sahip olduğunu gösteriyor
Mobil Dünya Kongresi tüm hızıyla devam ederken Samsung'un bir sonraki Galaxy S amiral gemisiyle ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Evan Blass bu kez Galaxy S8'in resmi basın görselini paylaştı. Yayınlanan görsel 29 Mart tarihinde tanıtılacak akıllı telefonun sadece ön kısmını gösteriyor.
Kilit ekranında kamera ve telefon simgelerinin yer aldığını görüyoruz. Yan çerçeveler son derece ince ve Galaxy S8'in kavisli ekrana sahip olması nedeniyle neredeyse görünmüyorlar. Üst ve alt kenar çerçevelerin MWC 2017'de duyurulan diğer amiral gemisi akıllı telefonlardan daha ince olduğunu belirtmemiz gerekir.
Ekranın üst kısmındaki ön kameraya, resimde görünmeyen parmak izi okuyucunun dışında Samsung'un amiral gemisi akıllı telefonlarıyla sunulan yeni bir kimlik doğrulama yöntemi olan iris tarayıcı eşlik ediyor. Galaxy S8, Samsung tarafından piyasaya sürülen önceki amiral gemilerinin aksine, arka tarafa yerleştirilmiş bir parmak izi sensörü ile birlikte geliyor.
Telefonun sağ tarafında açma/kapama düğmesi, sol tarafta ise ses tuşları ve özel bir kamera butonu bulunuyor. Görüntüdeki telefon Galaxy S8'in büyük kardeşi Galaxy S8+ olsa bile akıllı telefonların boyutları haricinde hemen hemen aynı olacaklarını belirtelim. İki akıllı telefon arasında herhangi bir tasarım farkı olmayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13485 kez okundu.
75 kişi, toplam 83 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim