Anlık Bildirim

İşte karşınızda beş arka kameralı Nokia 9 PureView

Zeiss imzalı beş arka kamerası ile piyasaya yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Nokia 9 PureView'un basın görselleri yayınlandı. Amiral gemisi telefon 24 Şubat tarihinde resmen tanıtılacak.
Geçen yılın sonlarından beri Nokia 9 PureView hakkında söylentiler duyuyoruz. Şirketin cihazı 2018 yılında piyasaya sürmesi bekleniyordu ancak daha sonra lansmanın 2019 Mobil Dünya Kongresi'ne ertelendiğine yönelik haberler çıktı. Nokia’nın MWC 2019 teaser’ı da telefonun Barcelona’da tanıtılacağını doğruladı. Şimdi ise Nokia 9 PureView'un resmi basın görselleri internete düştü.
Nokia markasının haklarını elinde bulunduran HMD Global, 24 Şubat'ta Barcelona'da yeni akıllı telefonlarını tanıtmak için bir basın etkinliği düzenleyeceğini açıkladı. Nokia 9 PureView şüphesiz ki etkinliğin yıldızı olacak. Şirketin aynı zamanda Nokia 4.2, Nokia 3.2 ve Nokia 1 Plus gibi diğer yeni telefonlarını da tanıtabileceği belirtiliyor.

Snapdragon 845 ile gelecek

Şimdiye kadar duyduğumuz kadarıyla amiral gemisi Nokia 9 PureView ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ve beş arka kamera ile gelecek. Ayrıca 5.5 inç QHD+ ekrana sahip olması beklenen telefon gücünü Snapdragon 845 yonga setinden alacak.
Bununla birlikte Ağustos ayında Nokia 9 PureView'un Snapdragon 855 yonga seti ile güçlendirilmiş ve 5G teknolojisini destekleyen versiyonunun çıkacağına yönelik bilgiler de var. Akıllı telefonla ilgili merak edilen tüm detayları sadece birkaç gün sonra hep birlikte öğreneceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9778 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim