Anlık Bildirim

İsveçli otomotiv devi Volvo logosunu değiştirdi

İsveçli otomobil üreticisi Volvo da sadeliği seçerek üç boyutlu logosundan vazgeçeçti ve iki boyutlu siyah beyaz formata çevrilen yeni kurumsal logosunu tanıttı.

İsveçli otomotiv devi Volvo logosunu değiştirdi Tam Boyutta Gör

3D efektli eski Volvo logosunun yerini minimalist iki boyutlu bir amblem aldı. Şirketin açıklamalarına göre, güncellenmiş logoya sahip ilk üretim Volvo otomobillerin 2023'te piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Yeni logo şu ana kadar markanın global web sitelerinde ve sosyal medyada yer aldı. Volvo, Mars'ın kalkanını ve mızrağını simgeleyen oklu bir daire ile basitleştirilmiş siyah beyaz bir amblem için 3D tasarımdan vazgeçti. Şirketin 1930'dan beri benzer bir logoyu kullandığını da belirtelim.

İsveçli otomotiv devi Volvo logosunu değiştirdi Tam Boyutta Gör

Logo belirlemede son trend minimalist tasarım

Yeni logo arabalarda, kamyonlarda, otobüslerde ve deniz araçlarında kullanılacak. Ayrıca her bölüme, birbirinden farklı olması için belirli bir renkte logo verilmesi planlanıyor. Volvo binek otomobillerinde ise eski logo 2023 yılına kadar kalacak.

Son birkaç yılda bir dizi otomobil şirketinin logolarının görünümünü değiştirdiğini hatırlayın. BMW, Nissan, Volkswagen, Renault ve Kia da minimalist tasarım anlayışını benimsemiş ve logolarında basit tasarıma yönelmişlerdi. Volvo da diğer otomobil üreticilerinin "yeni bir marka kimliği uygulama" girişimini desteklemiş oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11073 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Volvo
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim