Anlık Bildirim

John Wick 4'ün çekimleri yakında başlıyor; John Wick 5 çekimleri ertelendi

Keanu Reeves başrollü popüler film serisi John Wick'in dördüncü filminin çekim tarihi açıklandı. NE yazık ki beşinci filmin çekimleri ertelendi.

John Wick 4'ün çekimleri yakında başlıyor; John Wick 5 çekimleri ertelendi Tam Boyutta Gör

Son yılların popüler film serilerinden biri olan John Wick'in dördüncü filmi için çekimlerin başlangıç tarihi açıklandı. Ancak bir sonraki film için kötü bir haber paylaşıldı.

Geçtiğimiz günlerde filmden şaşırtıcı bir haber paylaşılmıştı. İlk filmlerin senaristi olan Derek Kolstad'in yeni filmlerde senarist olmayacağı açıklanmıştı. Bu haber yeni filmler için bir tedirginlik yarattı diyebiliriz. Geçtiğimiz saatlerde de Collider'in yaptığı haberle dördüncü filmin çekim tarihi açıklandı.

John Wick 4'ün çekimleri Haziran 2021'de başlayacak. Normalde beşinci filmin çekimleri de dördüncü filmin çekimlerinin hemen ardından başlayacaktı. Ancak son açıklamaya göre dördüncü beşinci filmin çekimleri artık arka arkaya yapılmayacak. Bu ertelenmenin sebebi Covid-19. Dördünci filmin çekimleri Berlin, Paris, Japonya ve New York'ta yapılacak. 

John Wick 4 filmi 27 Mayıs 2022'de sinemalarda yayınlanacak. Filmin senaristliğini Shay Hatten, yönetmenliğini ise Chad Stahelski üstleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8710 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
john wick 4, yayın tarihi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim