Anlık Bildirim

John Wick yazarından Amazon'a live-action manga uyarlaması geliyor: Hellsing

Keanu Reeves'in oynadığı popüler film serisi John Wick'in senaristi Derek Kolstad'in yeni projesi belli oldu. Aynı isimli manga ve animesi olan Hellsing'in bir de live-action filmi geliyor.

John Wick yazarından Amazon'a live-action manga uyarlaması geliyor: Hellsing Tam Boyutta Gör

Son yılların popüler film serilerinden biri olan John Wick'in senaristi Derek Kolstad yeni projesi için çalışmalara başladı. 

Derek Kolstad'in Amazon'da yayınlanacak olan bu yeni projesi hem animesi hem de mangası bulunan Hellsing'ten uyarlanacak. Live-action tarzında geliştirilecek olan Hellsing isimli bu yeni filmin senaristliğini ve yapımcılığını Derek Kolstad üstlenecek. Projenin diğer yapımcıları ise şöyle: Brian Kavanaugh-Jones, Fred Berger, Mike Callaghan, Reuben Liber ve Jason Lust.

Şu an için ne yazık ki projeye dair daha fazla detay bilinmiyor. Ancak film Amazon Stüdyoları tarafından geliştirilecek, yani Amazon Prime Video'da yayınlanacak.

Hellsing, Kouta Hirano tarafından yazılan ve resimlenen; Shonen Gahosha tarafından da yayınlanan bir aksiyon-korku türünde manga serisidir. Seri, vampir Alucard'ın hikayesinin derinliklerine iniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim