Anlık Bildirim

Netflix, One Piece animesini “remake” olarak platforma getiriyor

Görünüşe göre Netflix ve Wit Studio, One Piece anime yeniden yapımı konusunda ilerliyor. The One Piece adı verilen serinin, uzun soluklu manganın başlangıcına geri döneceği söyleniyor.
Netflix, One Piece animesini “remake” olarak platforma getiriyor Tam Boyutta Gör
Son zamanlarda One Piece hayranları için Netflix oldukça güzel işlere imza atıyor. Birkaç ay önce One Piece’in canlı dizi uyarlamasını platformda yayınlayan akış hizmeti, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada uzun soluklu One Piece serisinin yeni bir anime uyarlaması için Attack on Titan ve Vinland Saga'nın ilk sezonlarının arkasındaki animasyon stüdyosu Wit Studio ile çalıştığını duyurdu.

One Piece remake geliyor

One Piece, lastik bacaklı korsan Monkey D. Luffy ve Straw Hats olarak bilinen mürettebatının maceralarını konu alıyor. Hem manga hem de orijinal anime serisi 90'ların sonundan bu yana devam ediyor. Ve daha bu yaz Netflix, aynı adı taşıyan dizi uyarlamasıyla hayranlar tarafından sevilen bir işe imza attı. Yani One Piece, popüler kültürde popüler olmaya ve rağbet görmeye devam ediyor diyebiliriz.

Öte yandan birçok kişi manga ve orijinal anime sona erdiğinde ortaya çıkacak kaçınılmaz boşluğa hazırlanırken, Netflix’in bu son duyurusu herhalde daha iyi bir zamanda gelemezdi. Bu aşamada yeni seri hakkında bilgiler sınırlı. Ancak yeni serinin The One Piece olarak adlandırılacağı ve orijinal manga serisinin en başından itibaren olayları ele alacağı belirtiliyor. The One Piece için belirlenmiş bir çıkış tarihi yok ancak Netflix şu anda yapım aşamasında olduğunu söylüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim