Anlık Bildirim

Hafta sonu için 2 basit ve eğlenceli mobil oyun

Sonsuz koşu türünde olan Jump Jerboa ve Power Up adındaki mobil oyunlar farklı tasarım mekanikleri ile hafta sonu için alternatif eğlence seçenekleri arayanlara hitap ediyor.

Jump Jerboa Tam Boyutta Gör

Hafta sonunun başladığı bu saatlerde ekran başında zaman geçirenler için farklı yapılarda 2 yeni mobil oyun tavsiyemiz var. Jump Jerboa ve Power Up sonsuz koşu tarzındaki mekanikleriyle eğlenceli zamanlar geçirtebilir. 

Jump Jerboa ve Power Up

Jump Jerboa oyunu aynı adı taşıyan zıplayan çöl kemirgeninden ilham almış. Sonsuz koşu tarzında ilerleyen oyunda bölümleri geçebilmek için zıplama zamanını iyi ayarlamanız gerekiyor. İlk bölümlerde basit duvarlar varken sonraki bölümlerde zıplamaya ayarlı yok olan duvarlar işinizi iyice zorlaştırıyor. Ayrıca tuzaklara da dikkat etmek gerekiyor. Pikel tabanlı görseller ve 8-bit müzikler ile toplamda 90 bölüm var. Yakın zamanda yeni bölümler de eklenecek. 

Snake.io geliştiricisinin elinden çıkan Power Up biraz Marvel kahramanlarından esinlenmiş bir sonsuz koşu oyunu. Uçağın önüne geçerek farklı yönlerden gelen nesneleri savurmanız gerekiyor. Ekranda sürükleme yaparak karakteri çeşitli yönlere götürüyor ve koruma sağlıyorsunuz.

Power Up Tam Boyutta Gör

Nesneleri kullanarak farklı stratejiler üretebilirsiniz. Karaktere göre güçlendirme de işinizi kolaylaştırıyor. Puanlar toplayarak karakterinizi geliştirebilirsiniz. Kaptan Amerika tarzındaki tek bir kahraman ile uzun süreler eğlenebilirsiniz. Diğer kahramanlar için para ödemek veya puan toplamak gerekiyor. 


Jump Jerboa Jump Jerboa Jump Jerboa Jump Jerboa chinykian Aksiyon Ücretsiz

Jump Jerboa Jump Jerboa Jump Jerboa Jump Jerboa Games Ücretsiz 23,7 MB

Power Up: Süper Kahraman Power Up: Süper Kahraman Power Up: Süper Kahraman Power Up: Süper Kahraman Games for Friends - Addicting Arcade & Casual Apps Çevrimdışı Ücretsiz
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim