Anlık Bildirim

Karşınızda 13.700 TL'lik Resident Evil Village Koleksiyoncu Sürümü

Yalnızca Japonya'ya özel olarak çıkartılan Resident Evil Village Koleksiyoncu Sürümü tanıtıldı. Fiyatı ise TL cinsinden bir hayli pahalı: 13.700 TL.

Karşınızda 13.700 TL'lik Resident Evil Village Koleksiyoncu Sürümü Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Capcom'un yaptığı başarılı ve popüler video oyun serisi Resident Evil'ın yeni oyunu Resident Evil Village'ın çıkış tarihi yaklaşıyor ve oyunun farklı sürümleri de yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor.

Resident Evil Village'ın geçtiğimiz saatlerde ortaya çıkan Koleksiyoncu Sürümü ise cidden insanın isteyebileceği bir paket ancak ne yazık ki hem Türkiye'de satılmıyor hem de fiyatı bir hayli fazla. Yalnızca Japonya'da satılacak olan bu paketin fiyatı 192.500 yen. Yani yaklaşık olarak 1850 dolar ya da 13.700 TL.

Japonya için özel hazırlanan bu paketin içerisinde normal Koleksiyoncu Sürümü'nden farklı olarak bir palto bulunuyor. Meşhur karakter Chris Redfield'in paltosu. Normal koleksiyoncu sürümün fiyatı 219 dolar. Yani bu da paltonun yaklaşık olarak 1630 dolara geldiğini gösteriyor. 

Paketin içerisinde ise oyunun kendisi, Chris Redfield figürü, poster olarak kullanabileceğiniz oyun haritası, kutu, sanat kitabı ve steelbook bulunuyor. Yalnızca Japonya'da tüm bunlara ek olarak bir de palto bulunuyor. Bahsi geçen paketin fotoğrafını aşağıda bulabilirsiniz.

Oyun 7 Mayıs 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için yayınlanacak.

Karşınızda 13.700 TL'lik Resident Evil Village Koleksiyoncu Sürümü Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18009 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
resident evil village, resident evil ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim