Anlık Bildirim

Katlanabilir Huawei Mate Xs, 24 Şubat tarihinde tanıtılacak

Huawei yeni katlanabilir telefonunu 24 Şubat'ta düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak. Mate Xs olarak adlandırılan cihazın önceki versiyona göre ne gibi değişiklikler sunacağı belli oldu.

Katlanabilir Huawei Mate Xs, 24 Şubat tarihinde tanıtılacak Tam Boyutta Gör

Huawei yeni ürünlerini duyurmak için 24 Şubat tarihinde çevrimiçi bir basın etkinliği düzenleyecek. Mobil sektörle ilgili güvenilir bilgiler veren @RODENT950 isimli Twitter kullanıcısına göre Çinli şirket etkinlik kapsmında ikinci katlanabilir telefonunu tanıtacak.

Huawei Mate Xs olarak lanse edilmesi beklenen telefonun önceki versiyona göre ne gibi değişiklikler sunacağı belli oldu. Cihaz, Kirin 990 5G platformundan güç alacak. Bu sayede beşinci nesil ağları destekleyen piyasadaki ilk katlanabilir telefonlardan biri olacak. Gelelim en önemli değişikliğe.

Katlanabilir Huawei Mate Xs, 24 Şubat tarihinde tanıtılacak Tam Boyutta Gör

Menteşe artık daha sağlam

Huawei Mate Xs'in menteşe kısmı daha dayanıklı hale getirilirken cihazın içine toz ve pislik kaçmayacak şekilde değiştirildi. Katlanabilir telefonun Samsung Display tarafından tedarik edilen ekranında da bazı olumlu değişiklikler söz konusu. Ekrandaki koruyucu film artık çok daha sağlam.

Son olarak Huawei Mate Xs'in 65W SuperCharge hızlı şarj teknolojisini destekleyen daha yüksek kapasiteli bir batarya ile piyasaya sürüleceğini ekleyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim