Anlık Bildirim

Katlanabilir iPhone için LG Display de devrede

Apple’ın yakın gelecekte katlanabilir iPhone piyasaya süreceği beklentileri giderek artıyor. Samsung Display ve LG Display firma ile prototipler geliştiriyor.

Katlanabilir iPhone için LG Display de devrede Tam Boyutta Gör

Samsung ile uzun dönemli bir OLED ekran ortaklığı olan Apple katlanabilir iPhone modeli için de çalışmalara başladı. Samsung’un yanı sıra LG Display ile de bir tedarik ortaklığının masada olduğu belirtiliyor.

Çalışmalar devam ediyor

Akıllı telefon pazarında özellikle Samsung’un etkisi ile katlanabilir ekranlar yavaş yavaş kendisine yer bulmaya başladı. Üreticiler en azından proje bazında katlanabilir telefon konseptine giriş yapıyor. Apple da bunlardan birisi.

Apple’ın uzun süredir katlanabilir ekranlar üzerinde çalıştığı biliniyor. Gelen bilgilere göre LG Display bünyesinde özel bir ekip kuruldu ve katlanabilir iPhone konusunda Apple ile dirsek temasına geçildi.

Aslında LG Display iştiraki daha önce de katlanabilir OLED prototipi için Apple ile birlikte çalışmıştı ancak firmanın net bir karar vermediği için birden fazla projeyi gündemine aldığı anlaşılıyor.

Diğer taraftan Samsung Display de bir süredir Apple ile katlanabilir ekran projesi üzerinde çalışıyor. Bu bakımdan Apple’ın iki farklı kaynaktan projeleri değerlendirdiği düşünülüyor. Yakın gelecekte birden fazla model olacağı için her iki firmadan da tedarik yapabilir. Henüz katlanabilir iPhone için net bir tarih yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim